beats by dre cheap

MAYA, NINA, EVA I LOREEN NA PRVOJ PROBI

Prije nekoliko trenutaka završene su današnje probe drugog dijela učesnika iz drugog polufinala. Predstavnica naše zemlje Maya Sar otpjevala je svoju pjesmu svirajući klavir, a predstavljena je i haljina koju će Maya nositi u polufinalu.

Maya Sar_premijera bh. pjesme za Eurosong 2012


Završen je i četvrti dan proba u Kristalnoj dvorani. Scenu su prvi put probali predstavnici iz Slovenije, Hrvatske, Švedske, Gruzije, Turske, Estonije, Slovačke, Norveške Bosne i Hercegovine i Litvanije.

Ove  godine ćemo prvi put vidjeti nekog bh. predstavnika na Pjesmi Evrovizije da nastupa sam na sceni.
Maya Sar očarala je prisutne u dvorani. Pjesmu "Korake ti znam" pjevala je svirajući na klaviru. Nekoliko desetina fanova, novinarskih ekipa i tehničkog osoblja pozdravilo je izvođenje pjesme velikim aplauzom.

Svojih 40-tak minuta na sceni imala je i najmlađa učesnica ovogodišnjeg takmičenja, mlada Slovenka - Eva Boto. Vokalno je jako dobro zvučala, a pokazala nam je i svoj zanimljiv nastup.

Nakon nje, gledali smo i slušali Ninu Badrić sa pjesmom Nebo. Nina i njen tim su također briljirali na sceni. Nina je uoči nastupa izjavila da joj godi to što je kladionice proglašavaju za autsajdera.

Na sceni smo danas imali priliku vidjeti i čuti i prvu favoritkinju po kladionicama, švedsku predstavnicu Loreen. Nakon njenog nastupa samo su se povećale tvrdnje i uvjerenja fanova, publike i kladionica da će baš ona sa pjesmom Euphoria biti ovogodišnja pobjednica.

Pogledajte njihove nastupe:

Bosna i Hercegovina
Hrvatska
Slovenija
Švedska

E U R O V I S I O N
http://esc4ever.blogger.ba
16/05/2012 19:20